БГ EN

Обучителна платформа за добро управление в спорта

16-03-2021 08:48 | BGswim.com

 

Платформа за добро управление в спорта има за цел да даде възможност на спортните експерти и организации да прилагат принципите на добро управление в ежедневните си дейности.

 

Онлайн обучението е безплатно и след успешно завършване на 7-те образователни модула, участниците могат да получат сертификат за добро управление в спорта.

Присъединете се към онлайн обучителната платформа за добро управление в спорта, която ще ви позволи да получите допълнителна информация за:

• Какво е добро управление в спорта;
• Какви са принципите на доброто управление в спорта;
• Препоръки при онлайн присъствие на спортна организация;
• Важни ли са човешките ресурси за прозрачността на спортните организации;
• Прозрачността на спортните организации включва ли финансови аспекти;
• Интегритет на спортните организации в онлайн среда;
• Достъпност в интернет?

 

Платформата е налична на адрес: https://www.eusport.org/goodgovernance/courses

 

В рамките на проект #GoodGovernanceSport е разработено и международно изследване, осъществено с 28 европейски спортни организации и 28 национални спортни организации, което е достъпно като отворен обучителен ресурс - #GoodGovernanceSport Research Report:

 

https://www.eusport.org/files/IO1_GGS_Research_Report_ENG_compressed.pdf

Спортните експерти и организации също могат да намерят и Наръчник за отчетност и прозрачност за спортни организации, достъпен за изтегляне тук: https://www.eusport.org/files/IO3_GoodGovernanceSport_Handbook_design_compressed.pdf

 

Проект #GoodGovernanceSport - Добро управление в спорта, координиран от Асоциация за развитие на българския спорт - 590305-EPP-1-2017-1-BG-SPO-SCP/ е съ-финансиран по програма „Еразъм+“ Спорт на Европейската комисия /Стратегически партньорства в областта на спорта/ и е съвместно партньорство на 7 държави.

Проект #GoodGovernanceSport има за цел да намери начин за анализиране, събиране и промотиране на добри практики за подходяща видимост на взети и направени решения, отговорни органи и прозрачност на спортните организации в Европа и партньорските държави.

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Асоциация за развитие на българския спорт, Програма Еразъм+
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини