БГ EN

ПСК Черно море спечели лагер за цял тим на турнира в Aqua Lirfe

Снимки: Евгени Цеков, sportsgallery.eu
Снимки: Евгени Цеков, sportsgallery.eu
14-09-2020 11:11 | Източник: Десимира Тончева, swimming.bg

 

ПСК Черно море (Варна) спечели отборния трофей на турнира „Плувни таланти“ в Кранево, състоял се на базата на Aqua Lirfe.

Голямата награда за победителите е едноседмичен лагер за 15 плувци и треньор.

Варненци са лидери в комплексното класиране с актив от 53,77 т. Моряците спечелиха общо 49 медала – 24 златни, 13 сребърни и 12 бронзови.

 

В турнира участваха 404 състезатели от 18 клуба в страната. Състезаваха се в пет възрастови групи – от 9-годишни до жени и мъже.

 

 

В Кранево варненските плувци бяха предвождани от треньорите Доротея Славкова, Борислав Георгиев и Калоян Георгиев.

 

Надпреварата се проведе на 50-метровия басейн в спортен комплекс Aqua Life, който е организатор заедно с ПК Доростол и община Силистра.

 

 

„Много съм доволна. Поздравявам плувците за прекрасното представяне – децата се бориха със сърце! В Кранево участвахме с малка част от големите и изявени състезатели от клуба. Плуваха предимно деца, младша и старша възраст. Бяхме на ниво. Радвам се, че малките плувци от клуба  си подобриха времената, някой надскочиха себе си“, коментира треньорката Доротея Славкова.

 

Източник: Десимира Тончева, swimming.bg

 

Резултатите ТУК

Статистиката ТУК

 

Галерията ТУК

 

 

 

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Плувни таланти, Кранево, Aqua Life, Доростол, Силистра
КоментариDelfina

Спринт
Други новини