БГ EN

Футболната съпруга Жизел Бюндхен блести в новата MODA

27-08-2019 09:15 | BGswim.com

 

Малко по малко изпращаме лятото и се приготвяме за топлите нюанси на есента. Посрещаме и новата MODA. И не само в тенденциите, но и като списание.

 

В новия брой ще прелистите по-големите и от нова хартия страници, които ще ви разкажат за:

       Чантата на деня

       Вечната рокля от 90-те

       Жените със стил - Алек Уек и Джема Уърд

       Бижутата, които ни карат да се чувстваме неповторими

       Как да постигнем перфектна кожа

 

Плюс двете звезди на броя.

 

ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН

 

Най-съблазнителния модел в света и най-успешното лице от подиума в бизнессвета - Жизел Бюндхен - разказва  за успеха, нумерологията, любовта на съпруга й – знаменития куотърбек от американския футбол Том Брейди -  към модата и защо винаги дълбоко в сърцето си ще бъде момиче, обичащо най-много дънките и кецовете си.

 

АЛИСИЯ

 

Ще ви представим Алисия по-женствена от всякога. Как модата и музиката вървят ръка за ръка в живота на бившата любима на Валери Божинов.

Тя споделя, че първият тон от нова песен и първото тракане на токче са еднакво вълнуващи за нея. Как стилът й се променя през годините, кой е дал първите й модни уроци, защо обича семплото и изчистено, всичко това в Cover story на MODA, която вече е по щандовете.

 

Доверете се на новия сезон и сверете часовниците си с новата MODA!

 

 


 

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: мода, ЕСМедиа, любопитно
КоментариDelfina

Спринт
Други новини