БГ EN

Григор Димитров влезе в ролята на репортер

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images
10-11-2017 14:15 | Любомир Тодоров, tennis24.bg

 

Осемте участници в тенис финалите на АТР се събраха в лондонския Тауър за груповите снимки преди началото на турнира в неделя в "О2 Арина".

  
След  снимките пред кулата те се преместиха в сградата на New Armouries, където се срещнаха с ВИП гости.

 

Дебютантът Григор Димитров беше впечатлен от събитието и заяви: Имах страхотен сезон. Прекрасно е да споделя тези емации с всички тези тенисисти".


Димитров влезе в ролята на репортер и направи интервюта за АТР с Роджър Федерер и част от другите участници по време на пътуването с корабче по Темза.


Рафаел Надал ще получи награда завършването като номер едно на сезона. Това ще стане в неделя, след края на вечерната сесия.


Федерер си тръгна от празненството с три приза. Той е награден за фаворит на феновете, взе трофея за спортсменство "Стефан Едберг" и този за завръщане на годината.


Денис Шаповалов бе признат за тенисиста с най-голям напредък, а бившият вече треньор на Кевин Андерсън Невил Годуин за №1 при наставниците. За любимци на феновете при двойките бяха наградени Боб и Майк Брайън, а Хоря Текау получи приза "Артър Аш" за благотворителната си дейност.

 

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Лондон

 

Всичко за турнира и представянето на Григор Димитров в Лондон можете да прочетете в сайт №1 за тенис у нас Tennis24.bg

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Григор Димитров


Delfina

Спринт
Други новини