БГ EN

Туцак е убеден, че хърватите ще бият сърбите

27-07-2017 11:35 | снимка: ФИНА | Иван Цанов

С огромен интерес се очаква полуфиналният мач между мъжките отбори по водна топка на Хърватия и Сърбия от световното първенство в Будапеща. В Хърватия и Сърбия спортните медии на практика говорят само за това.

 

Треньорът на хърватите Ивица Туцак е убеден, че неговият отбор е напълно готов да победи отколешния си корав съперник.

 

На прес-конференция Туцак бе засипан с въпроси, като отдели специално внимание на сръбските журналисти, като се обърна в началото към тях с думите: „Къде сте, братя сърби?“

 

После каза, че „отборът на Сърбия е фантастичен“, но е убеден, че на полуфинала в крайна сметка ще триумфират хърватските ватерполистите.

 

Медиите в Хърватия и Сърбия пишат, че в двете страни се очаква около 70 процента от възрастното население да гледа мача.

 

Предполага се, че животът по време на ватерполната „утакмица“ в двете страни ще замре, като милиони хървати и сърби ще навиват неистово за своите.  

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Ивица Туцак


Delfina

Спринт
Други новини