БГ EN

Как да запишем тренировката в телефона

22-04-2018 09:22 | Деян Гечев

 

 Един от най-новите и модерни начини за записването на тренировките на плувеца и в същото време значително улесняващ целия процес на подготовка е Commitswimming.

 

Всички състезатели знаят колко е важно да отбелязват какво плуват. Как се чувстват по време на тренировка.

 

Как е минало заниманието. Колко е важно да следят и другите детайли от деня, просто защото по този начин следят развитието си и лесно могат да установят какво се случва през целия тренировъчен сезон.

 

Commitswimming представлява интернет платформа, която дава възможност изброените по-горе неща да бъдат записвани не на хартиен носител, а направо на електронен.

 

Съществува и приложение за смартфони, което дори още повече улеснява нещата, защото в днешно време почти всеки разполага с такъв.

 

Все повече и повече треньори и състезатели започват да ползват commitswimming, твърдейки че това е нова стъпка в компютърния софтуер за записването на тренировки и следене на прогреса.

 

 

Той автоматично пресмята колко метра сте изплували, в какъв стил, колко от метрите са били в крака, ръце или упражнение, колко са били максимални плувания или по-леки, какви уреди сте ползвали и още много други.

 

За да започнете да ползвате софтуера трябва да влезете в сайта commitswimming.com   и да си направите регистрация.

 

Разбира се, за пълния достъп от услуги трябва да заплатите съответната такса, като има пробен период, през който може да прецените дали ви харесва и служи тази програма.

 

Целият процес на записването се извършва по много лесен алгоритъм, който е подробно обяснен на сайта.

 

 

Все пак, за да ползвате приложението трябва да имате познания по английски, защото това е езикът, който се ползва.

 

Виж приложението по-долу

 

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: нововъведение, треньор, иновации, Commitswimming


Delfina

Спринт
Други новини